ELADÓ    Lakóövezeti telek
2000, SZENTENDRE Tyúkosdűlő
2,119 m 2      78 M Ft
 
 
Azonosítószám: U/05-304 Méret: 2,119 m2  
Övezeti besorolás: Üh/1    
Beépíthető alapter.:211 m2 Föld alatt beép. ter.:317 m2  
Homlokzat mag. max.: 4 m Bruttó szintterület: 211 m2  
Szabályozási terv: Van Fekvés: DK  
Víz: Van Villany: Van  
Gáz: Van Csatorna: Nincs  

ÉPÍTSEN MAGÁNAK EXKLUZÍV, PRIVÁT, FANTASZTIKUS PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ TELKEN SZENTENDRÉN! NYARALJON EGÉSZ ÉVBEN AZ OTTHONÁBAN!
 

ÉPÍTSEN MAGÁNAK EXKLUZÍV, PRIVÁT, FANTASZTIKUS PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ TELKEN SZENTENDRÉN! NYARALJON EGÉSZ ÉVBEN AZ OTTHONÁBAN!
Szentendre mindig is a romantikájáról, a Duna parti sétákról, a kanyargós utcácskáiról, a szerb hatásokról volt híres, és már hosszú ideje felkapott élettere a Budapest agglomerációjába költözőknek.
Eladó most itt egy olyan telek, amely nagyon közel van a Duna parthoz, de mégis magasan, hegyoldalban helyezkedik el. A tervek készen vannak, az ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY ÉRVÉNYES, amely ritkaság Szentendrén, hiszen jelenleg csak limitáltan engedélyeznek új ház kivitelezést.
A TELEK 2119 NM, üdülőövezetben található.
Utcafronton egy széles sávon jutunk el a kiöblösödő széles telekrészhez, ahová már senki nem lát be, és ami jóval magasabban van. Ide álmodta meg a tervező a házat. A PRIVÉTSZFÉRA teljes mértékben biztosított!
A beépíthetőség 10%, a föld alatti beépíthetőség 15%, a zöldterületi mutató 60%, a megengedett homlokzatmagasság 4,5 méter!
Víz, gáz, villany a telek előtt található, csatorna jelenleg még nincs!
Az ár a teljes tervdokumentációt tartalmazza, amely természetesen igény szerint módosítható!
A TERV:Egy hatszobás, kétszintes, dupla garázsos modern családi házat képzeltek ide, ahonnan kilépve fantasztikus panoráma tárul elénk a Gödöllői dombság és a Duna felé. Elfér a kertben még medence, kerti tó, sziklakert, napozórész, és szinte bármi. Tényleg álomotthon lehet valakinek, aki elég kitartással és türelemmel felépíti ezt, vagy egy ennek átdolgozott változatát.
KINEK AJÁNLOM? Aki szereti a nyugalmat, de szereti azt is, ahol minden elérhető távolságban van. Aki vidéken szeretne lakni, de nagyon közel a városi pezsgéshez. Mindenkinek, aki imádja a panorámát és a napsütést.
A KÖRNYÉK Szentendre önmagáért beszél, szinte mindenki járt már itt. A lakópark, és ez a lakás a Tyúkosdűlő városrészben található, amely a turisták nyüzsgését már mellőzi, de nagyon jó közlekedéssel rendelkezik, és sokszínű. Van itt erdő, Duna-part, kedves helyi lakosok, pékség, szolárium, bolt, zöldséges, cukrászda, hangulatos Duna parti éttermek és számos sportolási lehetőség. A 11-es úton nagyon hamar Budapestre érhet, amennyiben esetleg itt dolgozik.
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-696-7