ELADÓ    Családi ház
2097, PILISBOROSJENŐ Kevély-hegy lábánál
70 m 2      Ár: 60 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: R/11-7K Épület mérete: 70 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 1,000 m2  
Szoba: 2 db Félszoba: 0 db  
Szintek száma: 2 Épület állaga: Felújítandó  
Építés éve: Nincs adat Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Gáz (cirko) Komfort: Komfortos  
Terasz: 25 m2 Fekvés: Dél  
Garázs helyek száma: 0 db Beálló helyek száma: 0 db  

Tisztelt Ház kereső!

Irodánk eladásra kínál egy a maga nemében egyedülálló építési telek felső, 1000m2-es felét, Pilisborosjenő déli oldalán, az ezüsthegy lábánál. A telek tájolása délnyugati, és a felső végén az erdővel határos. A teljes telek területe mintegy 2600m2, amiből 300 m2-nyi területet foglal el a telekhez tartozó nyél. Az eladásra kínált 1000m2 es telekrész teljes területe használható az azt megközelítő utak területe már levonásra került (lásd mellékelt rajz)

A telek bejárata a díszburkolattal ellátott Ezüsthegyi útról nyílik. A szomszédságában nagyméretű, már beépített telkek vannak, ezért a panoráma nem változik. Ahogy a fotókon is látszik, a kilátást nem kell magyarázni, csodálatosan látszanak a solymári, és a Budai hegyek. A közművek közül a csatorna a víz, a gáz és az áram telken belül van. A telket egy 76 m hosszú 3 m széles nyélen lehet megközelíteni, ezért elhelyezkedése elég intim. Az eladásra kínált telek felső 1000m2-es területén, egy kifejezetten jó szerkezeti állapotban lévő téglából épült 35 m2 nettó alapterületű, összesen 70m2 nettó lakóterületű (szuterén nélkül) épület áll. A tetőtér-beépítéssel, szuterén szinttel, és nagy terasszal, illetve az emeleten loggiával ellátott épület könnyedén felújítható, illetve jelentősen bővíthető. A telken van még egy 30m2 alapterületű száraz pince is. A helyi építési szabályzat szerint ez a telek helyrajzi számilag nem, vagy csak nehezen megosztható (csak egy helyen van közterület kapcsolata, de ha a mostani nyél átalakul utcává, akkor 2 db 1000 m2-es telek kialakítható), viszont a teleknek ebben az állapotában, a területre 3 db különálló lakóépületet lehet építeni!!!
A tulajdonos az egész terület értékesítésével bízta meg irodánkat, ezért az egyben is eladó.
A telek ideális befektetésnek, vagy Pilisborosjenőn építkezni vágyó baráti családoknak. Az ingatlant irodánk kizárólagosan hirdeti, amennyiben az eladásra kínált ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy további információra van szüksége, kérem, keressen meg bizalommal.

Üdvözlettel

Florek Zoltán
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-696-7