ELADÓ    Tégla építésű lakás
1015, Bp. Batthyány utca
66m2      Ár: 41.9 M Ft      (lakás)
 
 
Azonosítószám: N/08-05 Épület állaga: Jó állapotú  
Lakás típusa: Tégla Lakás mérete: 66 m2  
Szoba: 2 db Félszoba: 0 db  
Emelet:félemelet Szintek száma: 4  
Építés éve: 1920 Felújítás éve: 2015  

Felújítás jellege: Teljeskörű

 
Fűtés: Gáz (cirko) Komfort: Összkomfortos  
Terasz: Nincs Fekvés: kelet  
Garázs helyek száma: 0 db Beálló helyek száma: 0 db  

I. kerület, Váralja, Batthyány utcában 66 nm-es, 2 szobás FELÚJÍTOTT lakás eladó.
 


I. kerület, Víziváros városrészen, a BUDAI VÁR ALATT, a Hattyú Ház mellett, a Batthyány utcában eladó egy TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT 66 nm-es lakás. A társasház az 1920-as években épült, jó állapotú, folyamatosan karbantartott, rendezett. A hatszintes épület félemeletén helyezkedik el a CSENDES, 2 szobás ingatlan.
A KITŰNŐ ADOTTSÁGOKKAL rendelkező POLGÁRI STÍLUSÚ lakás JÓ ELOSZTÁSÚ, csendes, ablakai a belső udvarra néznek. A nagy belmagasság (3,4 m) még inkább fokozza tágas érzetünket.
Az ÖSSZKOMFORTOS lakásba lépve, az előszobából (8,5 nm) jobbra nyílik az ablakos konyha (8,5 nm), ami csak egy pulttal van elválasztva az előtértől, mintha egy légtérben lenne vele, így még szellősebb, világosabb teret kapunk. A konyhában IZLÉSES jól felszerelt, GÉPESÍTETT beépített konyhabútor található. Az előszobával szemben a TÁGAS nappali (25 nm) helyezkedik el, innen nyílik a hálószoba (17 nm). A SAROKKÁDAS fürdőszoba és a WC külön helyiségben van. Még egy kamra is kialakításra került.
A lakást 2015-ben teljes körűen, igényesen újították fel. A felújítás során korszerű minőségű anyagokat, modern burkolatokat használtak fel (csempe, járólap, parkettázás) mind a mai kor követelményeink megfelelően készült. A lakás fűtését, és a meleg víz ellátását kombi CIRKÓ gázkazán biztosítja. A szobák parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. Parkolási lehetőség az utcán, közterületen lehetséges.
Közös költség: 11.000 Ft, mely tartalmazza az átalánydíjas víz és csatornadíjat, a szemétszállítás költségét, a közös helyiségek világítását, és a felújítási alapot.
Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a Mammut Bevásárlóközpont, a Fény utca piac - minden megtalálható. Metró/busz/villamosmegálló van a közelben, a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető.
Ha tapasztalt, lelkiismeretes, képzett profi szakemberre van szüksége, akkor Rózsadomb Ingatlan. Címünk : 1024 Budapest, Lövőház utca 34.
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-696-3