ELADÓ    Családi ház
1037, Bp. Csúcshegy Aranypatak utca
232 m 2      Ár: 102.9 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: W/03-05 Épület mérete: 232 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 1,032 m2  
Szoba: 7 db Félszoba: 3 db  
Szintek száma: 2 Épület állaga: Jó állapotú  
Építés éve: 1999 Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Gáz (cirko) Komfort: Összkomfortos  
Terasz: Nincs Fekvés: K, D , Ny  
Garázs helyek száma: 2 db Beálló helyek száma: 0 db  

III. kerületben Csúcshegyen, csendes zöldövezetben, az Aranypatak utcában, 1032 nm-es telken, két generációs, bruttó 232 nm-es, lakóingatlanként bejegyzett családi ház eladó.
1999-ben egy meglévő házat teljes körűen átépítették, felújították és kibővítették. Így alakították ki szintenként a jelenlegi 116 nm-t a két szinten. Összesen 7 szoba és 3 félszoba van jelenleg kialakítva, de a belső falak mozgatásával tetszés szerint lehet alakítani.
A fölszinten a következő helyiségek találhatók: előszoba 3 szoba, 3 félszoba, konyha, kamra, fürdőszoba egy külön WC és a lépcsőház az emeletre.
Az emeleten van két nagyszoba, 39 nm-es és egy 24 nm-es, és két kisebb szoba 19nm és 14nm-es, valamint egy konyha és két fürdőszoba WC-vel.
Igény esetén kisebb átépítéssel, önálló bejáratot is ki lehet alakítani az emeleti lakáshoz. Így akár két lakásos társasházzá is át lehet építeni a házat. A két szintnek önálló fűtési rendszereik vannak. A földszinten gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is van, az emeleten gázcirkó működik.
Az épületen 5 cm szigetelés van, és dupla üvegezésű és műanyag nyílászárók lettek beépítve.
Tárolásra a ház alatt van két helyiséges pince és egy kisebb felújítandó épület a kertben. Padlástér is hasznosítható. A pincében vízlágyító berendezés is be van kötve.
Az garázs kb. 35 nm-es, két autónak van hely egymás mögé beállni. Az egyik beálló alatt szerelő akna is ki van építve.
A kert rendezett, több idősebb termő gyümölcsfa is található itt.
A házba 3 fázisú áram is és vezetékes gáz is be van kötve, a vizet 12 m mély ásott kút adja. Vezetékes víz és csatorna nincs bekötve és jelenleg az utcában sem található.
A normál és a szelektív szemétszállítás valamint a postai szolgáltatás is megoldott a hegyen. A 260-as busz megállója kb. 12 perc sétára található. A környék vegyes, vannak még kis hétvégi házas kertek, de egyre többen is laknak már kint. Autóval, az esztergomi vonattal vagy busszal, könnyen és gyorsan be lehet jutni a városba.
A Csúcshegy övezeti besorolása "kiskertes mezőgazdasági terület".
A telek művelési ág alól nincs kivonva!
Az ingatlan tehermentes és mivel az épület lakóingatlanként van bejegyezve, több banknál is hitelezhető!
Irányára: 102.9 MFt.
 
 
Óbudai Ingatlaniroda, www.oi.hu Vörösvári út 13. -Vihar utca sarok Telefon: +36-30-696-696-2